Wij hebben een vacature voor een mondhygiënist(e).

Geen tandarts meer in Stompetoren en Oterleek?

Wij zijn de dichtstbijzijnde tandartspraktijk in uw directe omgeving op 10 minuten rijden vanaf uw woonplaats. Wij bieden al meer dan 10 jaar complete tandheelkundige zorg inclusief orthodontie onder één dak met een vast team.

Ons doel is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. Wij hebben alle specialisaties in huis zoals: mondhygiëne, tanden bleken, implantologie, facings maar ook het plaatsen van klikgebitten, kunstgebitten en beugels. 

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek in tandheelkundig centrum Stad van de Zon in Heerhugowaard. Wij helpen u graag!

Behandelingen

Tandarts

Een tandarts heeft tandheelkunde gestudeerd en is gespecialiseerd in alles wat met de gezondheid van tanden en de rest van het gebit te maken heeft. Een tandarts biedt verschillende behandelingen. Van de halfjaarlijkse gebitscontrole tot de iets meer ingrijpende behandelingen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het vullen of trekken van een tand of kies.

Lees meer

Mondhygiëne

Een fris stralend gebit en een gezonde mond is bereikbaar voor iedereen. Onze mondhygiëniste helpt u daar graag bij! In onze praktijk kunt u terecht bij veel voorkomende problemen zoals ontstoken, bloedend tandvlees, gevoelige tandhalzen of als u regelmatig nieuwe gaatjes krijgt. Wij checken uw tandvlees, verwijderen tandsteen en aanslag en geven instructie bij het poetsen. Een goede mondhygiëne kan problemen verminderen en voorkomen.

Lees meer

Orthodontie

Veel mensen denken dat de orthodontist alleen tanden ‘rechtzet’. Dit is gedeeltelijk ook wel waar: aan het eind van de behandeling heb je mooie rechte tanden en passen de kiezen goed op elkaar. Hier komt echter meer bij kijken dan alleen het verplaatsen van tanden of kiezen.

Lees meer

Aanmelden of bellen voor een afspraak

Een afspraak maken bij THC en Orthodontiepraktijk Stad van de Zon gaat snel en eenvoudig. Heeft u een vraag, bel ons gerust.